• Zakelijk vergaderen in Zwolle
  Zakelijk vergaderen in Zwolle
  op een unieke locatie
 • Vergaderen in een landelijke sfeer in Zwolle
  Vergaderen in een landelijke sfeer in Zwolle
  net even anders
 • Trouwen in Zwolle
  Trouwen in Zwolle
 • Feestlocatie bij de Mol - Zwolle
  Feestlocatie bij de Mol - Zwolle
Op zoek naar een rustige, sfeervolle plek voor een vergadering? Een verjaardagsfeest organiseren met een lopend buffet? Of een swingend bruiloftsfeest? We bieden 4 verschillende zalen met diverse mogelijkheden en arrangementen. Een vergaderarrangement, brunchbuffet, een gezellige avond De Mol of een stampotbuffet bijvoorbeeld! En niet geheel onbelangrijk: in het gehele pand beschikken we over gratis wifi.

Huiskamer

De Huiskamer is een kleine, sfeervolle ruimte. Een gezellige huiskamer waar u zich direct thuis voelt. Een ideale plek voor een intiem diner of verjaardagsfeest waar u kunt genieten van een buffet, diner of een gezellige avond met hapjes en drankjes. Alsof u thuis bent!

Voorhuus en Achterhuus

Het Voorhuus en het Achterhuus zijn de grotere zalen die geschikt zijn voor recepties, bruiloften, feestavonden, bedrijfsfeesten en vergaderingen. Sfeervolle ruimtes waar de authentieke details in tact zijn gebleven. Voor extra grote groepen kunnen we de twee zalen samenvoegen tot één grote zaal. Een fijne plek, geheel voorzien van alle audiovisuele ondersteuning en voor extra sfeer!

Soeslozaal

Onze nieuwste zaal is de Soeslozaal. Een lichte en moderne ruimte met uitzicht op natuurgebied Soeslo én het terras. De zaal is uiteraard voorzien van internet en een beamer en biedt u alle mogelijkheden voor een succesvolle vergadering.

Meer weten over de mogelijkheden? Of direct een zaal reserveren? Bel 0529-401332 of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Inschrijven