• Een restaurant waar
  Een restaurant waar
  u zich thuis voelt.
 • Mooi startpunt voor uw fietstocht
  Mooi startpunt voor uw fietstocht
 • Op het terras genieten
  Op het terras genieten
  van een lekker drankje, lunch of diner
 • Op het terras genieten
  Op het terras genieten
  van een lekker drankje, lunch of diner

In de landelijke omgeving van De Mol kunt u alle kanten op. Geniet van de natuur tijdens een lange wandel- of fietstocht in het natuurgebied Soeslo. Even uitwaaien. Lekker buiten zijn. Pure ontspanning. Liever de drukte opzoeken? Dan biedt Zwolle vele mogelijkheden voor een fijn dagje uit.

Vanaf onze ruime parkeerplaats start u gelijk op het wandelnetwerk of fietsknooppunt. Wij hebben onze eerste fietsroute geplaatst op www.route.nl. U kunt deze vinden onder de zoekopdracht: café de Mol. U kunt vrijblijvend gebruik maken van onze parkeerplaats, we zouden het leuk vinden om u te verwelkomen. Meer routes zullen in de tijd volgen.

Fietsknooppunten

Restaurant De Mol bevindt zich bij meerdere fietsknooppunten. Zo kunt u vanaf de volgende knooppunten starten: 5, 40, 70, 77, 78, 79 en 86.
Wij heben via route.nl deze 45 kilometer lange fietsroute gemaakt voor u.

Fietsroute Zwolle

De fietsroute "Rondje Zwolle" gaat om het centrum van Zwolle heen. 

Op www.anwb.nl/bestanden/content/assets/anwb/pdf/fietsen/rondje-zwolle.pdf vind u de fietsroute "Rondje Zwolle".

Fietsen in IJsseldelta

De Hanzesteden Kampen, Zwolle, Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden vormen samen de regio IJsseldelta. De regio heeft de rust, weidsheid van het Nationaal Landschap IJsseldelta en de dynamiek en cultuur van de genoemde steden.

Het fietsknooppuntnetwerk van IJsseldelta bestaat uit honderden kilometers aan fietsroutes in Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. Er zijn vele fietsroutes vanaf 10 kilometer die eenvoudig kunnen worden uitgebreid naar uw gewenste aantal kilometers. De bewegwijzerde routes zijn van knooppunt naar knooppunt. Bij iedere knooppunt vindt u een informatiepaneel, zodat u tijdens de fietsroute uw route kan aanpassen.

Meer over deze route vind u hier: www.nederlandfietsland.nl/fietsroutes/fietsen-in-overijssel/ijsseldelta

Fietsroute Heino

Tijdens het fietsen rondom Heino is het genieten van de vele afwisselingen die het Sallandse landschap te bieden heeft. Zo komt u tijdens de fietsroute langs de natuurgebieden Hessumse Veld en Rechterense Veld. Fiets u langs de oevers van de Overijsselse Vecht en komt u door het recreatiegebied Wijthmenerplas. Daarnaast zijn de landgoederen De Horte, Soeslo, Colckhof en Den Alerdinck zeker de moeite waard voor een bezichtiging.

De fietsroute vindt u hier: www.fietsroutesinbeeld.nl/fietsroutes/overijssel/heino

Overige fietsroutes

LF15 Boerenlandroute

Wandelroutes

Even tussendoor de benen strekken, maar niet veel tijd? Rondje door het het Landschap Soeslo is dan een mooie route. Deze is ook heel goed te bewandelen door kleine kinderen.

Parkeer uw auto gratis bij De Mol, fiets of wandel de route die u hebt uitgekozen en geniet daarna van een lekker drankje, stevige lunch of diner in ons café of restaurant.

 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Inschrijven