• Een restaurant waar
  Een restaurant waar
  u zich thuis voelt.
 • Mooi startpunt voor uw fietstocht
  Mooi startpunt voor uw fietstocht
 • Op het terras genieten
  Op het terras genieten
  van een lekker drankje, lunch of diner
 • Op het terras genieten
  Op het terras genieten
  van een lekker drankje, lunch of diner

De Mol blijft goed bereikbaar tijdens de verbreding van de N35

Rijkswaterstaat verbreedt de N35 tussen Zwolle en Wijthmen. Deze werkzaamheden zijn u vast niet ontgaan.Ter hoogte van Wijthmen | de Mol wordt een tijdelijke verkeerssituatie ingericht.

Groot voordeel is dat het verkeer dan beter doorstroomt tijdens de resterende werkzaamheden. Deze tijdelijke situatie, "kettingkast" genoemd, geldt vanaf 7 november tot aan de openstelling van de nieuwe N35. Vanuit Zwolle rijdt u per 7 november achter onze locatie langs om via de bebording af te slaan richting de Mol. Vanuit Almelo | Raalte | Heino richting Zwolle blijft u voor ons langsrijden.

Ook worden er ter hoogte van het N35 kruispunt bij Wijthmen onderhoudswerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd. Vanwege deze werkzaamheden is het noodzakelijk een deel van het lokale bestemmingsverkeer om te leiden. Dit zal met borden worden aangegeven. De werkzaamheden vinden plaats vanaf maandagavond 6 november 20.00 uur tot uiterlijk dinsdagochtend 05.00 uur. Dit onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. 

Informatieavond maandag 30 oktober

Het zal even wennen zijn aan de nieuwe verkeerssituatie. De maximum snelheid wordt tijdelijk aangepast. Er komen grote, overzichtelijke borden waarop de nieuwe verkeerssituatie schematisch staat aangegeven. Rijkswaterstaat en Heijmans geven uitleg over de nieuwe situatie op een informatieavond 30 oktober bij De Mol in Wijthmen. Alle woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

Voor meer informatie lees verder...

 

 

 

 

Delen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Inschrijven