• Het café waar iedereen
  Het café waar iedereen
  zich welkom en thuis voelt.
 • Ook een poging wagen?
  Ook een poging wagen?
 • De Mol is ooit opgericht als
  De Mol is ooit opgericht als
  een typisch chauffeurscafé
 • Een typisch chauffeurscafé
  Een typisch chauffeurscafé
  met een ruime parkeerplaats
De Mol is ooit opgericht als een typisch chauffeurscafé of wegrestaurant in Zwolle, langs de N35 op slechts 6 kilometer afstand van de A28. En nog steeds zijn wij de plek waar chauffeurs even bijtanken, een hapje eten of overnachten op de ruime parkeerplaats waar voldoende vrachtwagens kunnen parkeren. De Mol is de locatie om even uit te rusten en te ontspannen. U bent van harte welkom voor ontbijt, een kop koffie, een stevige lunch of warme maaltijd. Daarnaast kunt u in het gehele pand gebruikmaken van gratis wifi.

Ruime parkeerplaats vrachtwagens

Achter het wegrestaurant en zalencentrum bieden we een ruime, rustige parkeerplaats met voldoende parkeerplekken. Een fijne locatie voor een goede nachtrust. Even douchen na een lange werkdag? Wij bieden drie moderne douchegelegenheden. Al vanaf 06:00 uur bent u welkom. Met een lekkere uitsmijter of belegd broodje met een kop koffie in ons restaurant bent u weer klaar voor een nieuwe dag!

Goede maaltijd

Naast onze menukaart serveren wij ook wisselende complete maaltijden aan zoals een chauffeursmenu, weekendspecial, daghap en een Tip van de Mol. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een goede maaltijd tegen passende prijs. 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Inschrijven